Met je smartphone inzetten op races – nuttige extra’s

Online bookmakers en casino’s hebben de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Onder andere doordat deze websites legaal zijn geworden in Nederland kan je nu altijd en overal inzetten op je favoriete sporten. Daarbij zijn verschillende soorten races één van de favoriete disciplines. Via de browser of een mobiele app kan je met je telefoon geld inzetten op de uitkomst van motorraces, paardenrennen en hondenrennen.

Overal en altijd mobiel gokken op races is dus mogelijk: in het OV, tijdens de pauze op je werk of gewoon wanneer je jezelf thuis verveelt. Telefoonspecialist Holdit.com/nl/ heeft een paar interessante accessoires in zijn aanbod, waarmee je het maximale uit je spel kan halen. De volgende extra’s maken je telefoon nog beter geschikt voor mobiel gokken op racesporten.

Wallet case

Een wallet case van Holdit.com/nl/ sluit je telefoon aan allebei de kanten af en beschermt hem tegen regen, glasbreuk en krassen. Met dit accessoire kan je jouw mobieltje waar dan ook gebruiken om op races te wedden. Op een verregende vakantie, midden in de nacht op een relaxte afterparty of in de felle zon op het terras. Dit hoesje beschermt je mobieltje tegen slecht weer en tegen ongelukken, terwijl jij jezelf verdiept in de beste winstkansen van de races.

Wrist chain

Deze korte, sterke chain maakt het mogelijk om je telefoon lange tijd veilig in je hand te houden. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een live race wil kijken, wat bij verschillende sportsbooks nu mogelijk is. Je streamt gewoon de hele paarden- of hondenrace live, en je houdt je mobiel veilig voor een valpartij of zelfs voor een brutale dief die het apparaat uit je hand probeert te rukken. Dankzij de oersterke chain is je dure telefoon veilig om gewoon in je hand te houden.

Seethru telefoonhoesje

Een beschermhoesje hoeft niet te verhullen dat jij een fijne dure telefoon bezit. Zeker eigenaars van een iPhone willen graag klasse uitstralen en dat iconische Apple-logo aan de achterkant laten zien. Een Seethru telefoonhoesje van Holdit.com/nl/ is gemaakt van transparant materiaal met eventueel een lichte tint, waardoor je telefoon prima zichtbaar blijft. Tegelijk blijven alle knoppen en camera’s vrij voor gebruik. Dat is handig wanneer je snel online weddenschappen wilt plaatsen of een live race aan het filmen bent: de bediening van je telefoon blijft helemaal vrij van obstakels.

Magnetische kaarthouder

Om op de races in te zetten kan je een creditcard willen gebruiken. Misschien heb je wel één van de betere cards van VISA of Mastercard met een fors kredietlimiet. Die kaart wil je uiteraard veilig bewaren en een magnetische kaarthouder is hier dan ook de perfecte oplossing voor. Je schuift de sterke magneet onder je telefoonhoes en bevestigt de kaarthouder daaraan. Chique en handig – nu kan je als een echte ‘high roller’ inzetten op jouw favoriete races!

mh-purity-lite